na tył szukaj jakiejs 9 cali ; )
Miało być samobójstwo wyszedł cyrk
Zwiń
X
-
Miało być samobójstwo wyszedł cyrk
Płk. Przybył wczoraj jak wszyscy wiedzą postanowił zrobić show.
Jak podał PAP płk. postanowił oddać strzał samobójczy stojąc w otwartym oknie, ponieważ obawiał się rykoszetu.
Tu się nasuwa pytanie: dlaczego przyszły samobójca obawia się rykoszetu w pustym pomieszczeniu? To jasne, rykoszet może zabić.
Poza tym: jak na skutek ruszenia za klamkę mogła ręka drgnąć o jakieś kilkadziesiąt stopni że ze zwyczajowego kierunku strzału w usta (kierunek pionowy w górę) pistolet wystrzelił w policzek?
-
-
Zamieszczone przez parasiteDla mnie nawet strzał w policzek jest hardcorem więc nie wypowiadałbym się z taką pewnością.
W zeszłym roku już był taki jeden co połknął proszki i rozesłał smsy do faktu czy gdzieś. Diablo w niego wstąpił czy jak??
Komentarz
-
-
Moje subiektywne odczucie - facet jest lekko crazy z wybujałą wyobraźnią. Teraz, gdy sam sobie namieszał (na pewno w życiu zawodowym), próbuje zbić kapitał na tym, co zrobił. Generalnie - choć może się mylę, gdyż nie znam życia i doświadczeń faceta - potępiam jego zachowanie, zwłaszcza po próbie samobójczej (wywiady, niepotwierdzone opowieści "z zielonego lasu" o zamachach na jego życie i mienie itp.).Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kazik4x4Tu się nasuwa pytanie: dlaczego przyszły samobójca obawia się rykoszetu w pustym pomieszczeniu? To jasne, rykoszet może zabić.
Komentarz
-
-
Dziwny facet! Może jednak w ostatniej chwili coś go oświeciło? Nie mniej, wojskowy, obcykany z bronią i taka plama! Kąt broni musiał zmienić o 90 stopni!!!!2004 Renault Thalia 1.4 RT,
2008 Citroen Xsara Picasso 1.6 Exclusive- nadal w użyciu
2009 Renault Clio MTV 1.4
2010 Skoda Octavia IIFl 1.4 TSI Ambiente
2016 Skoda Octavia III 1.4 TSI Ambition + Amazing + kilka ficzerów
Komentarz
-
-
Nie doszukując się teorii spiskowych na siłę dziwna wydaje mi się ta historia z rykoszetem, bo kto w takiej chwili myśli o innych? Czy ci co skaczą z dachu (lub pakują się pod pociąg) ubierają się w gruby worek by nie ochlapać okolicy, wybierają miejsce by spadając nie uszkodzić kogoś albo nie trafić w czyjeś auto? Czy jak ktoś się tnie żyletkami to uważa by nie pochlapać łazienki i chowa żyletki by się nikt nie skaleczył?Moje MU: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=586830#586830
6n leichtwagen: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=886072#886072
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SkfarekNie doszukując się teorii spiskowych na siłę dziwna wydaje mi się ta historia z rykoszetem, bo kto w takiej chwili myśli o innych? Czy ci co skaczą z dachu (lub pakują się pod pociąg) ubierają się w gruby worek by nie ochlapać okolicy, wybierają miejsce by spadając nie uszkodzić kogoś albo nie trafić w czyjeś auto? Czy jak ktoś się tnie żyletkami to uważa by nie pochlapać łazienki i chowa żyletki by się nikt nie skaleczył?
No i średnio chce mi się wierzyć, że ktoś, chcąc zrobić wokół siebie cyrk, wkłada sobie lufę pistoletu do ust, żeby przestrzelić sobie policzek, nie bojąc się, że ręka mu drgnie i trafi np. w tętnicę, czy rdzeń kręgowy. Można spekulować, czy planował to wcześniej, czy to był impuls, ale symulować w taki sposób próbę samobójczą mógłby chyba tylko ktoś bardzo nierozsądny - delikatnie mówiąc.:
: Beżowa Turbokrowa MORE Power :twisted:
:
: Było 177KM/264Nm powered by Skoda Auto
: Jest 218KM/309Nm powered by Rogalotti
:
Komentarz
-
-
czto, jakie 90st :idea: :?:
równie dobrze może być to 30st albo i mniej
celujesz bardziej w podniebienie i wystarczy lekko przechylić i już leci w policzek, który mały nie jest przecież
Eidos71, o tych zamachach to już wcześniej coś tam mówiono
i ja się nie zdziwię, jak chłop chciał coś wypuścić na światło dzienne i w sumie żeby był jakiś efekt tego, no to trzeba było ostro zadziałać, a jedyna skuteczna rzecz to właśnie to co zrobił
chodzi pewnie o miliony, polityków i mafię
teraz pytanie czy specjalnie, czy rzeczywiście miał zamiar sobie strzelić i nie wyszło
patrząc na końcówkę wywiadu to nie wyglądało na zaplanowane :|
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez endryubardzo dobra emeryturka + procenciki za utratę zdrowia (psychicznego głównie) :idea:
Z prokuratury zostanie zwolniony dyscyplinarnie za zwołanie bez zgody przełożonych konferencji prasowej i ujawnienie na niej szczegółów toczących się śledztw. W przypadku zwolnienia dyscyplinarnego prokuratorskie przywileje emerytalne traci się bezpowrotnie.
A co do procencików za utratę zdrowia to ani prywatny ubezpieczyciel ani ustawa emerytalno-rentowa nie przewiduje rent, odszkodowań, zadośćuczynień dla sprawców samookaleczeń i niedoszłych samobójców.
Komentarz
-
-
Może część z nas dożyje czasów gdy dużo niejawnych faktów zostanie odtajniona...za jakieś 50lat :wink:Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kminkMoże część z nas dożyje czasów gdy dużo niejawnych faktów zostanie odtajniona...za jakieś 50lat :wink:
Tak, czy inaczej to co ma pozostać tajmnicą, nią pozostanie, wystarczy spojrzeć na Rosję.O serce dba DobryGrześWawa
TDI powered by MR-MOTORS
Komentarz
-
Komentarz